Hei, hallo og alt som hører til!

[First of all, I’m sorry. Some of my posts, like this one, will be in norwegian.]

Helluen der!

Hjelpes. Hvor mange ganger før har man ikke prøvd å opprette en blogg, portfolio, website, personlig sytebase, klagemur, selvrespektert skrytevegg? Vel, jeg har nå mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har prøvd å feile, men jeg tror nå at jeg har funnet grunnen til at det aldri har fungert: jeg var rett å slett ikke interessant nok for meg selv.

Jeg har nå endelig klart å somla meg til en eller annen side hvor jeg håper jeg klarer å skjerpe meg å poste litt forskjellig. Etter at jeg fikk meg jobb hos JB Reklame sommern 2015 har det klødd i fingerene etter å få vist fram alt det kule vi gjør, for det er beklagelig så utrolig mange som ikke vet hva vi driver med. Det vil også si at det er så utrolig mange som ikke er helt sikre på hvor de kan stikke hodet innom om de trenger hjelp med profilering, skilting, dekor, bildekor, you name it – we’ll bring it. Ergo, en portfolio for meg selv med et hint av blogginnlegg ble rett å slett løsningen. Jeg snakker for mye med meg selv hjemme, så nå var det på tide at jeg begynte å skrive til meg selv i stedet for, å heller håpe på at det finnes noen der ute som ikke har no bedre å gjøre enn å følge litt med på hva slags mumling jeg har å tilby.

I det siste har det skjedd så utrolig mye kult på jobb men.. Jeg har helt mistet den kreative inspirasjonen min! Det er faktisk litt krise. Jeg våkner om morgenen (alt for sent som vanlig, men tidlig nok til å faktisk rekke jobb), og når jeg har kommet meg nedom jobb så blir jeg liksom bare sittende der mens jeg ser dypt ned i kaffekoppen å spør meg selv når jeg egentlig har tenkt å våkne. Jeg fungerer, men jeg er ikke inspirert og det gjør hele jobben jævla mye vanskeligere enn den trenger å være. Så forhåpentligvis finner jeg gnisten igjen ved å dele sjukt meningsløse innlegg og ikke minst; alle de kule tingene jeg er så heldig å få være med på, og faktisk får lov å publisere.

For det er også litt av greia. Jeg har lyst å dele så å si alt, og vise fram hva vi gjør helt ned i den minste detalj. Men jeg får faktisk ikke lov uten å spørre pent først. Noe jeg håper noen av de kule kundene mine lar meg gjøre. Det er tross alt noen ting som henger rundt i byen som jeg kan peke på å si «SE, SE, SE, SE!! DET DÆR HAR Æ LAGA!!». De folka som går sammen med meg ser alltid like oppgitt og uinteressert ut. Skjønn greia her folkens, de blir hengende der i flere år! Hvor kult ekke det? Det ekke et magasin som blir kastet bort, en reklame ingen orker å se på, en app som blir gammal eller ei nettside som oppdateres med tiden. Dette er faktiske ting som henger rundt i byen, på vegger, tak, stenger, biler, luer, kopper, kar og tilogmed ut mot havet. Jeg er yrkesskada. Beklager.

Med tiden håper jeg på å komme med flere kreative blogginnlegg, samtidig som jeg håper på å få postet masse prosjekter som dere kan nyte. Når jeg poster prosjekter vil jeg også prøve å få skrevet ned en del av prosessen rundt, slik at dere får et lite dypdykk i hvordan det er å være en designer som jobber med skiltdekor og alt den kule verden innen profilering har å by på.

Vi høres!

Publisert av Michellebrenden

Født og oppvokst i Bodø. Flytta til Oslo og studerte macdesign og interaksjonsdesign. Kom hjem til Bodø igjen og elsker livet i verdens beste by - så da prøver jeg å skrive litt om det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s