Vennskapssorg

Hvorfor er det ingenting som heter for vennskapssorg? Jeg mener, du har kjærlighetssorg ikke sant? Hvorfor kan det ikke være noe som da heter for vennskapssorg når du mister personer som har betydd så utrolig mye for deg. De blir liksom bare borte. De er der, men de har av en eller annen grunn valgt og å ikke ha det i livet lengre. De har på en måte bare gjort slutt på vennskapet som om det skulle ha vært en sommerflørt eller en eller annen dum forelskelse som vare i noen korte måneder.

Hvorfor er det ingen som prater om det åpenlyst? Er vi redde for at de personene det gjelder skal lese det som blir sagt for så å føle seg truffet? Er ikke det liksom hele poenget med å uttrykke seg? «Hei, du! Ja du ja, du FUCKA alt til. Du skulle liksom være der, men så ble du liksom bare borte og det er din feil.»

«Jeg hater måten vennskapet vårt plutselig tok slutt på. Jeg er fortsatt sint å sur for at du valgte å (over)reagere på den måten du gjorde og at du ikke prøvde å forså måten jeg uttrykte meg på først. Du var en av mine beste venner. Du var og er kanskje fortsatt en av de som faktisk skjønner hvordan jeg har det og hvordan jeg har hatt det opp igjennom årene. Jeg har ikke mange, og folk rundt meg har en stygg tildens til å bare bli borte eller å bare ende kontakten med meg. Det er helt jævlig!!»

skjermbilde-2016-10-27-kl-00-35-39

Det er gått 3 og en halv måned. Jeg er fortsatt sint. Jeg er fortsatt lei meg. Jeg veit fortsatt ikke hvordan jeg skal takle ting eller rydde opp i ting. Det gikk 3 og en halv måned før jeg satte meg ned og forklarte deg ting. Nå har jeg sagt i fra. Nå har jeg uttrykt meg og mine følelser, nå er det faktisk ikke opp til meg lengre. Det eneste nå er å gi slipp, gi opp kontrollen.

Uansett. Poenget mitt er at vi må bli flinkere til å slappe litt av. Ro ned, hør hva personer har å si før man overreagerer. Ofte betyr et «jeg savner deg» ikke mer enn akkurat det, man savner faktisk personen som har vært der i så lang tid og som nå plutselig er borte. Det andre poenget mitt er at det er helt idiotisk at man ikke kan snakke om brudd på vennskap på en like vanlig måte som man gjør om brudd i et kjærlighetsforhold – for det gjør faktisk like vondt. Om ikke værre.

Lido har nettopp lansert et nytt album om et forhold og historien. Synes et brudd på et vennskap er nesten like godt beskrevet som brudd i et kjærlighetsforhold. Du kan finne plata her, og jeg anbefaler på det sterkeste og kjøpe den og nyte hver et sekund. En mer fantastisk plate finner man faktisk ikke. https://itunes.apple.com/us/album/everything/id1156411803

xx

Publisert av Michellebrenden

Født og oppvokst i Bodø. Flytta til Oslo og studerte macdesign og interaksjonsdesign. Kom hjem til Bodø igjen og elsker livet i verdens beste by - så da prøver jeg å skrive litt om det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s