Farvell tabu-lokk og hallais ferieplaner!

Hei, dere sjukt fine folk.

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 00.54.16

Jeg kjente at jeg fikk litt hjertebank sist jeg trykte publiser. Ikke bare her på bloggsiden, men også når jeg valgte og publisere innlegget mitt på facebook. Føltes som om hjertet mitt var på tur rett ut av brystkassa mi. Dere er fine, vet dere? Bare en «like» eller en liten kommentar gjorde at jeg smilte godt og angra ikke like mye på at jeg valgte å publisere innlegget. Det betyr at jeg har gjort litt flere der ute oppmerksom på at folk kan være ensom, selvom det kanskje ikke synes like godt. Dere er fine mennesker, så tusen takk for at dere faktisk orka å ta dere tid til å både lese, like og kommentere. Hjertesmelt. 

Skjermbilde 2016-05-24 kl. 01.03.51

Herlighet! Sorry, men nå må jeg bare dele litt her. Nå er det bare 4 måneder og 11 dager til jeg stikker til USA! Her snakker vi fullstendig adrenalinkick. Jeg er ikke hun som har vært så fryktelig mye ute å reist, og har heller sett ganske lite av verden. For ca en måned siden bestemte jeg meg for å hive meg med på en tur til San Francisco. 4. Oktober går turen som følger; Bodø – Oslo – Tyskland – Canada – USA, så det blir en heeelt ok reisedag. Kommer til å ha så utrolig mange sommerfugler i magen, at reisetid faktisk ikke spiller noen rolle.

Siden jeg egentlig bare har sneket meg med på en planlagt tur, så har jeg ikke helt oversikten over hva vi skal gjøre når. Planen er hvertfall å kjøre fra San Francisco til Los Angeles og tilbringe 3-4 dager der, skal også innom Universal Studios og Disney. For noen opplevelser det kommer til å bli. Reisefølget er også helt fantastisk. Det er meg og venninna mi fra Norge, folk fra England og ei fra USA som vi møter i San Francisco. Har møtt ca alle fra før, og for noen fantastiske folk de er. Kommer til å bli utrolig artig, koselig og ikke minst deilig med ferie. Planen er å være tilbake i Bodø 17. Oktober. Hei ferie, lenge siden sist. ❤

Skal prøve å bli litt flinkere på å oppdatere her. Ikke bare om forskjellige ting som feireplanene mine, men også om viktige saker som vekker omsorgshjertet mitt. Det er så utrolig mange saker som skrives om som det snakkes for lite om. Vi må bli flinkere til å ta vekk tabu-lokket og tørr å snakke høyt om ting. Kanskje man selv ikke er påvirket direkte av saken, så har man kanskje allikevel noen man bryr seg om som er det. Jeg er en person som alltid vil det beste for alle, og jeg liker ikke å se at folk har det vondt. Spesielt når de ikke tørr å prate om det. Så snakkes tabu-lokk, her skal det faen meg deles til den store gullmedaljen. Kanskje jeg til slutt lærer meg å prate litt mer fra hjertet selv, i stedet for å sitte med alle kortene tett inntil brystet.

«Tabu, forbud, ideen om at en gjenstand, et begrep, en person eller gruppe ikke må nevnes eller røres ved. I vanlig språkbruk brukes tabu om forbud som har sin rot i konvensjoner eller moral snarere enn i lovverket. Ordet tabu er hentet fra Tonga i Polynesia, hvor tabu i den tradisjonelle kulturen hang sammen med forestillingen om hellig makt eller kraft (jfr. mana). Ting eller personer som hadde mana, var også omgitt av tabuer. De kunne ikke røres, deres navn ikke nevnes osv. Slike tabuer understøttet disse personenes verdslige makt i samfunnet. Brudd på tabuet ble ifølge disse ideene straffet automatisk av hellige krefter.»
https://snl.no/tabu

Publisert av Michellebrenden

Født og oppvokst i Bodø. Flytta til Oslo og studerte macdesign og interaksjonsdesign. Kom hjem til Bodø igjen og elsker livet i verdens beste by - så da prøver jeg å skrive litt om det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s